Diensten

Advies op maat

Onze service dienstverlening begint met het uitbrengen van een professioneel en deskundig advies. Elke situatie is anders en elk bedrijf of instelling heeft zo haar specifieke wensen, eisen en werkwijzen. Vervolgens wordt in samenspraak met opdrachtgever/gebruiker bepaald welke vorm van dienstverlening het meest gewenst is. Het goed in kaart brengen van de verwachtingen en mogelijkheden vormt de basis van een optimale service dienstverlening waarbij wij streven naar een hoge kwaliteit van dienstverlening in combinatie met zo laag mogelijke exploitatiekosten.

 

 

 

Service & onderhoud

Door een onderhoudsovereenkomst met VNP Services af te sluiten, bent u verzekerd van periodiek onderhoud aan uw installatie, waardoor onnodige storingen worden voorkomen en de levensduur van de installatie wordt verlengd. Hierbij kunt u bij ons vertrouwen op een landelijk dekkend netwerk van vakbekwame en professionele servicetechnici. In geval van storingen en calamiteiten zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en snel ter plaatse.

 

 

Te onderhouden installaties

VNP Services is met name gespecialiseerd in het onderhouden van slagbomen, speedgates, garagedeuren, parkeersystemen, toegangscontrole en bollards. Van nagenoeg alle merken zijn onderdelen op voorraad.

 

 

 

 

 

 

 

Slagbomen

Slagbomen hebben tot doel een terrein of garage af te sluiten voor voertuigen, zodat verkeersstromen gereguleerd kunnen worden. De toepassing van een slagboom is sterk afhankelijk van de situatie en welk doel het nastreeft. Over het algemeen worden de huidige slagbomen aangedreven door een elektromotor in combinatie met een zogenaamde snelheidsreductor.

Ten behoeve van de veiligheid en functionaliteit kunnen slagboominstallaties worden voorzien van detectielussen, doe onder of in het wegdek worden aangebracht. Detectielussen worden ook voor verkeerslichtregelingen toegepast.

 

 

 

Speedgates

Speedgates openen en sluiten binnen enkele seconden en zorgen zo voor een optimale, gecontroleerde toegang van voertuigen tot locaties waar beveiliging een essentiële rol speelt. De vandaalbestendige constructie van deze snelvouwhekken is geschikt voor 24/7 gebruik. Een speedgate bezit een snelle open- en sluittijd en sluit het terrein of de parkeergarage hermetisch af.

Speedgates worden gebruikt om de toegang te controleren of beveiligen van bijvoorbeeld parkeergarages, bedrijfsterreinen, gevangenissen en overheidsgebouwen die controle en beveiliging behoeven.

 

 

 

Parkeermanagementsystemen

Met een parkeersysteem ook wel parkeermanagementsysteem genaamd is het mogelijk om parkeerders op basis van tijd te laten parkeren. Aan de parkeerduur is, indien gewenst, een tarief te koppelen, zodat betaald dient te worden afhankelijk van de tijd dat men geparkeerd heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garagedeuren

Garagedeuren sluiten parkeergarages hermetisch af, waardoor ongewenste bezoekers uit de garage worden geweerd. Garagedeuren bezitten ten opzichte van standaard overhead- en roldeuren een verzwaarde constructie met een aangepast verenpakket voor intensief gebruik.

 

 

 

 

 

 

Toegangscontrole

Toegangscontrole is er in alle soorten en maten, van een enkelvoudige kaartlezer tot een compleet Security managementsysteem. In basis regelt de toegangscontrole de toegang tot een bepaalde  ruimte voor personen en voertuigen door verschillende autorisaties toe te kennen. Gebruikers dienen in het bezit te zijn van een zogenaamde informatiedrager. Voorbeelden hiervan zijn o.a. diverse uitvoeringen van kaarten of sleutels, via vingerafdruk, irisherkenning, kentekenherkenning of biometrie.

 

 

 

 

Bollards

De Bollards vinden we vaak bij stadsafsluitingen, winkels, kantoren, magazijnen, opritten en parkeerterreinen. Ze maken deel uit van de verkeersregeling of beveiliging. De pilaren kunnen door elektrische of hydraulische aansturing en telescopisch binnenwerk volledig wegzakken in de grond of weer verschijnen boven het wegdek. In de verzonken stand vormen de palen voor niets en niemand een obstakel en kunnen bezoekers ongehinderd toegang krijgen. De palen zijn vaak aan de buitenzijde uitgevoerd in RVS en hebben een strakke maar neutrale vormgeving die past in elk straatbeeld.