Parkeermanagement

Parkeermanagementsystemen.

Hermann Automation GmbH is een Duitse fabrikant van parkeermanagementsystemen. De geschiedenis van deze Duitse firma heeft veel weg van VNP Services, zij bestaan al ruim 30 jaar en ontwikkelen en maken alles in eigen huis. Een speciale ontwikkeling afdeling zorgt ervoor dat zij bij blijven met de vragen uit de markt. Wij als VNP Services hebben het dealer schap voor Nederland en België. En zijn gecertificeerd om installatie te leveren, monteren en service te verlenen. Ook leveren wij de gebruiksmaterialen die voor de installatie nodig is, zoals rollen papier, tickets, hotel kaarten en abonnementskaarten.

Het systeem van Hermann is geschikt voor alle huidige betaalmogelijkheden, zoals contactloos betalen, en alle soorten betaalkaarten. Natuurlijk zijn de parkeermanagementsystemen te beheren op afstand via allerlei verschillende mogelijkheden.

Het parkeermanagementsysteem is zeer geschikt voor de Hotel branche, waar in het algemeen niet wordt gekeken naar de commerciële kant maar uit het oog punt van de gasten. Oftewel het genereren van parkeerplaatsen voor hun gasten, er is voor een hotel niets vervelender dan geen service te kunnen verlenen voor hun gasten. Daarnaast heeft het systeem de mogelijkheid om diverse kaarten uit te geven, zoals de Hotel kaart, waarmee de gasten tijdens hun verblijf mee in en uit kunnen rijden. Na het uitchecken wordt de kaar bij de uitgang ingenomen en ongeldig gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betaalautomaat VNP-200

De betaalautomaten type VNP-200 is geschikt voor cashless betalen En is geschikt voor betalen met alle bankpassen en contactloos betalen. Deze automaat kan voor allerlei mogelijkheden geconfigureerd worden, zoals verloren kaart functie, andere talen in het display en eventueel reclame in het display.

Betaalautomaat VNP-300

De betaalautomaat type VNP-300 is geschikt voor acceptatie van munten en bankbiljetten. De keuze van welke munten en biljetten er geaccepteerd mogen worden is vrij. Deze automaat kan voor allerlei mogelijkheden geconfigureerd worden, zoals verloren kaart functie, andere talen in het display en eventueel reclame functies in het display. de automaten zijn standaard voorzien van 4 hoppers voor het teruggegeven van het wisselgeld.

VNP I-100

De ingaande terminal type VNP I-100 werkt met barcodekaarten die geprint worden, na activatie van de presentielus en drukknop. Het systeem kan met rollen papier werken of cassettes. De uitgifte unit is gelijktijdig een barcode lezer die abonnementskaarten kan lezen. Het display geeft met duidelijke teksten de instructies voor de bezoeker. Welkomst teksten met reclame in het display behoort tot de mogelijkheden. Er kunnen diverse soorten intercoms toegepast worden, de voorzieningen zijn daar al voor getroffen.

VNP U-100 

De uitgaande terminal type VNP U-100 is geschikt voor het lezen van barcode tickets en abonnementskaarten. De tickets worden na acceptatie ingeslikt, de acceptatie vindt plaats in combinatie met een presentielus. Het display geeft duidelijke instructies voor de bezoeker, en afbeeldingen in het display kunnen voorzien van reclame en speciale teksten. Er kunnen diverse soorten intercom toegepast worden, de voorzieningen zijn daarvoor al getroffen.

Parkeermanagementsysteem

Offline kortingsunit

online kortingsunit