VNP Services B.V.

VNP Services zorgt ervoor dat uw bezoekers en medewerkers veilig en efficiënt kunnen parkeren. Om uw parkeeruitdagingen op te lossen, brengen we uw verwachtingen en mogelijkheden goed in kaart, tijdens een persoonlijk adviesgesprek. Dankzij professioneel en deskundig advies én een 24/7 bereikbaarheid, kunt u bij VNP Services terecht voor een passende parkeeroplossing.

Bij VNP Services kunt u terecht voor service en onderhoud aan uw parkeerinstallaties en parkeermanagementsystemen. Dankzij gecertificeerd personeel is de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd. Naast de wettelijke normeringen en regelgevingen werkt VNP Services volgens kwaliteit- en veiligheidsbepalingen, zoals NEN-EN-ISO 9001:2015 en VCA.

Wij zijn distributeur van verschillende kwalitatieve merken, maar wij werken ook met andere systemen op basis van uw wensen en behoeften.

 

Onze kracht

Uw partner in parkeeroplossingen

Ruim 30 jaar ervaring

VNP Services is in de jaren tachtig ontstaan uit een elektrotechnisch bedrijf en is gespecialiseerd in parkeer- en toegangsoplossingen voor voertuigen en personen. Gedurende zo’n 30 jaar groeide VNP Services uit tot een toonaangevend bedrijf met een zeer groot en breed klantenbestand uit onder andere de industrie, recreatiesector, maar ook de particuliere sector.

Persoonlijk contact

Wij beschouwen direct contact met de klant als onze grootste prioriteit. In VNP Services heeft u een partner met verstand van zaken. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we uw wensen en behoeften in kaart.

Zelfstandig en merk onafhankelijk

VNP Services is niet verbonden aan een bepaald merk of fabricaat, waardoor we een goede, klantvriendelijke en betaalbare service kunnen bieden.

Gecertificeerd personeel

Om de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen is het noodzakelijk om deze structureel te toetsen aan de gestelde normen en waarden en daar waar nodig aan te passen. Wij voldoen aan de wettelijke normeringen en regelgevingen, en werken volgens kwaliteit- en veiligheidsbepalingen, zoals NEN-EN-ISO 9001:2015 en VCA.

Onvoorwaardelijk enthousiasme

Al onze medewerkers hebben een passie voor service verlenen aan installaties van klanten, dat enthousiasme en uitstraling is een belangrijk deel van ons bestaansrecht.

Enthousiast over VNP Services?

Bekijk de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Bel mij terug!

Vul uw gegevens in:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Solliciteer bij
VNP-Services

Vul uw gegevens in: