Verkoop en installatie

Kwalitatieve parkeeroplossingen

VNP Services staat klaar om uw parkeeruitdagingen op te lossen

U bent op zoek naar een veilige en efficiƫnte parkeeroplossing. VNP Services ondersteunt u met maatwerkoplossingen. Wij denken actief met u mee: elke situatie is anders en elk bedrijf of instelling heeft zo haar specifieke wensen, eisen en werkwijzen.

In samenspraak met u bepalen we welke vorm van dienstverlening het meest gewenst is. Het goed in kaart brengen van de verwachtingen en mogelijkheden vormt de basis van een goede samenwerking. VNP Services streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening in combinatie met zo laag mogelijke exploitatiekosten.

Parkeeroplossingen

Slagbomen

Slagbomen hebben tot doel een terrein of garage af te sluiten voor voertuigen, zodat verkeersstromen gereguleerd kunnen worden. De toepassing van een slagboom is sterk afhankelijk van de situatie en welk doel het nastreeft. Over het algemeen worden de huidige slagbomen aangedreven door een elektromotor in combinatie met een zogenaamde snelheidsreductor.

Ten behoeve van de veiligheid en functionaliteit kunnen slagboominstallaties worden voorzien van detectielussen, die onder of in het wegdek worden aangebracht. Detectielussen worden ook voor verkeerslichtregelingen toegepast.

Speedgates

Speedgates openen en sluiten binnen enkele seconden en zorgen zo voor een optimale, gecontroleerde toegang van voertuigen tot locaties waar beveiliging een essentiƫle rol speelt. De vandaalbestendige constructie van deze snelvouwhekken is geschikt voor 24/7 gebruik. Een speedgate bezit een snelle open- en sluittijd en sluit het terrein of de parkeergarage hermetisch af.

Speedgates worden gebruikt om de toegang te controleren of beveiligen van bijvoorbeeld parkeergarages, bedrijfsterreinen, gevangenissen en overheidsgebouwen die controle en beveiliging behoeven

Parkeermanagementsystemen

Met een parkeersysteem, ook wel parkeermanagementsysteem genoemd, is het mogelijk om parkeerders op basis van tijd te laten parkeren. Aan de parkeerduur is, indien gewenst, een tarief te koppelen, zodat betaald dient te worden afhankelijk van de tijd dat men geparkeerd heeft.

Garagedeuren

Garagedeuren sluiten parkeergarages hermetisch af, waardoor ongewenste bezoekers uit de garage worden geweerd. Garagedeuren bezitten ten opzichte van standaard overhead- en roldeuren een verzwaarde constructie met een aangepast verenpakket, voor intensief gebruik.

Toegangscontrole

Toegangscontrole is er in alle soorten en maten, van een enkelvoudige kaartlezer tot een compleet Security managementsysteem. In basis regelt de toegangscontrole de toegang tot een bepaalde ruimte voor personen en voertuigen, door verschillende autorisaties toe te kennen. Gebruikers dienen in het bezit te zijn van een zogenaamde informatiedrager. Voorbeelden hiervan zijn onder andere diverse uitvoeringen van kaarten of sleutels, via vingerafdrukken, irisherkenning, kentekenherkenning of biometrie.

Bollards

De Bollards vinden we vaak bij stadsafsluitingen, winkels, kantoren, magazijnen, opritten en parkeerterreinen. Ze maken deel uit van de verkeersregeling of beveiliging. De pilaren kunnen door elektrische of hydraulische aansturing en telescopisch binnenwerk volledig wegzakken in de grond of weer verschijnen boven het wegdek. In de verzonken stand vormen de palen voor niets en niemand een obstakel en kunnen bezoekers ongehinderd toegang krijgen. De palen zijn vaak aan de buitenzijde uitgevoerd in RVS en hebben een strakke maar neutrale vormgeving die past in elk straatbeeld.

Bel mij terug!

Vul uw gegevens in:

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.

Solliciteer bij
VNP-Services

Vul uw gegevens in: